NÖJD BESTÄLLARE EFTER FASADRENOVERING

 

Under hösten 2018 utfördes en fasadrenovering på Frejgatan 41-43 i Stockholm. Projektet utfördes på beställning av Stiftelsen St Johannes Hem för barn och gamla.

Vilka yrkesgrupper var på plats?

– Fyra av våra egna anställda, det var även målare, plåtslagare samt smidesarbetare där, Säger Urban Eriksson, VD och arbetsledare för projektet.

Vad har ni utfört för typ av arbeten?

– Gammal puts har blästrats bort, ny slätputsyta har lagts på och fasaden har därefter målats med kalkfärg i två kulörer. Dessutom har målning av plåtar och renovering av franska balkongräcken gjorts.

Projektet stod färdigt i september 2018, och har enligt Urban gått bra. Beställaren var, precis som Urban, mycket nöjd med slutresultatet.

DELA INLÄGGET

RESTAURERING AV MUR PÅ LÄNSRESIDENSET I KARLSTAD

Statens Fastighetsverk har beställt en renovering av muren som löper kring Residenset i Karlstad. Under projektledning av Daniel Johansson kommer Kumla Fasadteams arbete att slutföras nu i augusti.

Läs mer

FASADRENOVERING I STOCKHOLM

På Danderydsgatan 24 i Stockholm uppfördes det under 1895-96 ett gatuhus på fem våningar. Arkitekt och byggmästare var GA Fristedt, byggherre var PA Lundin.

Läs mer

NY GATUFASAD HOS BRF BLÅKLINTEN I STOCKHOLM

I augusti 2018 fick Kumla Fasadteam uppdraget att renovera gatufasaden på Upplandsgatan 69 i Stockholm. Fastigheten byggdes år 1900-01 av byggmästaren GE Nyman.

Läs mer

KUMLA FASADTEAM LANSERAR NY HEMSIDA!

Kumla Fasadteam har varit verksamma inom putsbranschen i över 20 år, och besitter långvariga kundrelationer.

Läs mer

FASADRENOVERING PÅ VÄRTAVÄGEN 15-17 I STOCKHOLM

Det vackra och pampiga funkishuset är ritat av den skicklige Stockholmsarkitekten Albin Stark.

Läs mer

OMFATTANDE FASADRENOVERING

På Karlbergsvägen 20 i Stockholm har Kumla Fasadteam utfört en rejäl fasadrenovering.

Läs mer

GATU- OCH GÅRDSFASADSRENOVERING AV PILGATAN 5 I STOCKHOLM

Under våren 2019 påbörjade Kumla Fasadteam fasadrenoveringen på Pilgatan 5 i Stockholm. Nu får vi en statusuppdatering av det pågående projektet.

Läs mer

KUMLA FASADTEAM SKRIVER RAMAVTAL MED SKANSEN!

Även om Kumla Fasadteam har sitt säte i Björka, strax utanför Kumla, så utför man majoriteten av jobben i Stockholm.

Läs mer
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.