Fasadrenovering Stockholm

Om fasaden ser smutsig och sliten ut, vare sig du är i Stockholm eller Kumla, eller om det börjar falla ned putsbitar så behöver den renoveras. Vi är specialister på fasadrenoveringar i alla former, från slott till mindre eller större hus. Rådfråga oss mer än gärna så hjälper vi till med att se till så att du ska bli så nöjd som möjligt med din fasadrenovering. Vi utgår ifrån att använda oss av högsta kvalitet och säkerställer alltid att du ska bli nöjd.

 

Fasadrenovering Stockholm

 

Tänk på att din fasad på huset är det yttersta och bästa försvaret mot vind och väder. Fasaden är också såklart det första man ser på en byggnad och det är då viktigt att de mår och ser bra ut. Där kommer vi på Kumla Fasad Team in för att hjälpa er. Vi har 20 stycken experter inom fasadrenovering Stockholm som är ute på jobb. Vilken fasadtyp du än har så kan vi hjälpa dig med vilket fasadarbete som än behövs göras. Hör av dig till oss så hjälper vi dig. Välkommen!

 

Så här gör vi

 

Vid en fasadrenovering Stockholm, Kumla eller var än arbetet ska utföras så reser vi en ställning runt fastigheten. För att samtliga ytor som inte ska behandlas inte ska skadas så ser vi till att de skyddsintäcks. På de ytor som är smutsiga och har dålig vidhäftning knackar vi ner puts. Sedan är det dags att se till så fasaden blir ren. Detta kan vi göra genom att använda en högtryckstvätt eller att blästra fasaden ren.

Vi gör såklart detta med högsta försiktighet så att fasaden inte tar någon skada. Beroende på vilket typ av underlag det är på fasaden så påför vi ny puts i olika skikt men också med olika typer av bruk. När fasadrenoveringen kommit så långt att fasaden är färdigputsad och genomtorr så är det dags för färgen att antingen sprutas eller målas på. Här finns många olika typer och kombinationer, allt från traditionella kalkfärger till ädelputser av olika slag.

Du hittar även fler av våra tjänster här.

Wikipedia kan du hitta mer information om fasader.

fasadrenovering-stockholm